Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2008 12:41 - Не е вярно!
Автор: libertybell Категория: Политика   
Прочетен: 6350 Коментари: 15 Гласове:
0

Последна промяна: 09.04.2008 18:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Предлагам на вниманието ви част от статията "Не е вярно!" на Белчо Дончев
публикувана във вестник  "ПРО и АНТИ".

"... Да живееш в митична държавица, си е далавера.
Мит, освен това е, че българинът е разумен, спестовен, работлив, богобоязлив и ученолюбив кретен. Истината е, че българинът е отворко като Митьо Пищова, женомъж като Азис, безродник като Симеон, съветско-руски гражданин като Серьожа, анадолски емисар като Доган, професор като Драгомир Драганов и Иван Славков, взети заедно, и истински българо-съветски разузнавач, като Бригадир Аспарухов. Освен това българинът е тюрлюгювеч като Слави, явочник като Бор, злобен като Димитър, поврътлив като Алберт, безсмислен като Карбовски, неподкупен като Андрей Райчев и антисоциологичен като Кънчо Стойчев. Не е вярно, че Гошо Тарабата е алкохолик и масов убиец. Не е вярно, че Васил Коларов, Антон Югов и Тодор Живков са тъпи и безскрупулни комунисти, таковали народ и държава по най-просташки и перверзен начин.
Не е вярно, че в държавицата ни стават невероятни гадости. Няма Петролгейт на БСП и Саддам не е купувал българските социалкомунисти с петрол! Няма Филчевгейт на Първанов и психопатът Филчев не е посланик на държавицата ни, нито Първанов е ако не Кръстник, то поне Кръщелник на мафията! Не е хванат синът на Добрев с хиляди евро на някаква почти българска граница! Никакви президентски съветници не са отстрелвани като глигани по софийските улици! Професор Захари Захариев не е чистачът на Саддамовия петролен мирис от президентския костюм на Първанов. Не е вярно, че Вальо Топлото е прал пари и изобщо не е вярно, че Р.Овч. е патронът на операцията. Няма нито едно комунистическо престъпление от последните седем десетилетия. Комунизмът като такъв не е съществувал!
Не е вярно, че медицинските ни сестри от Либия са нормални дребни нещастници и сексуално услужливи особи, продаващи нерегламентирано произведен алкохол и пласьори на зелена валута, които ние превърнахме в мастити международни герои с огромни претенции. Не е вярно, че Огнян Дойнов и Андрей Луканов са национални предатели, руски агенти, създали мафията и продали държавицата ни на нея, не е вярно, че Батето искаше да продаде олимпийските игри, не е вярно, че Румен Петков е пикал в шадраван и има няколко спрени съдебни производства, не е вярно, че имаме поне трима незначени български министър-председатели съветски граждани, не е вярно, че образованието ни е мъртво точно колкото здравеопазването и социалната защита, че самосъзнанието ни се колебае между Азис, Глория и Ивана, че вярата ни избира между Алексей и Вартоломей, защото не е вярно, че Максим е все още жив, не е вярно, че имаме политическа класа, защото да твърдим, че тройната ни доилна коалиционна система, лакомо изцокваща нашия труд, пари, минало и бъдеще, е политическа класа, е просто обидно за мен и за вас, ако сме нормални българи, и нека успокоим топката.
Не е вярно, че такава държавица може да просъществува дълго време. Не е вярно, че нормалните хора в нея са мъртви, обезверени, отчаяни и отказали се от себе си. Не е вярно, господин Първанов, не е вярно, господин Станишев, не е вярно, господин Сакскобургготски, не е вярно, господин Доган, не е вярно, неуважаеми тарикати в съотношение 8:5:3.
Просто не е вярно. Всичко ви е фалшиво. Вие също."

******
Линкове към други статии на Белчо Дончев:
Наздраве, другарки и другари!
Искам своя живот за себе си
Славянски гювеч
Обединителят на коминтерновците
ИВАНгелието от Драгомирадраганова
Драги ми, Брюкселе!

.



Гласувай:
0



1. krotalka - Не е вярно, че има такава страна на ...
09.04.2008 13:02
Не е вярно, че има такава страна на име България!
цитирай
2. buboleche - евала!
09.04.2008 16:18
добра статия ..и вярна за съжаление , в обратния смисъл де - вярно е.
цитирай
3. brey7 - Поздравления за постинга!
09.04.2008 17:08
Страхотен политически памфлет,браво!
цитирай
4. анонимен - НАЗДРАВЕ ДРУГАРЮ ДОНЧЕВ!
10.04.2008 10:41
НЕ Е ВЯРНО ЧЕ ДЕСНИТЕ ДЕПУТАТИ СА ДАЛАВЕРАДЖИИ.НЕ Е ВЯРНО ЧЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕДЛОЖИ ДА ДОКАЖАТ ЧЕ СА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ КАТО НАПУСНАТ ПАРЛАМЕНТА.НЕ Е ВЯРНО ЧЕ ТЕ НЕ СЕ СЪГЛАСИХА ДА ГО НАПРАВЯТ.НЕ Е ВЯРНО ЧЕ ИМАТ ЧАСТНИ ФИРМИ.НЕ Е ВЯРНО ЧЕ В 1989Г ИМАХА САМО ЕДНА РИЗА НА ГЪРБА СИ.НЕ Е ВЯРНО ЧЕ СЕГА СА МИЛИОНЕРИ.НЕ Е ВЯРНО ЧЕ ОКРАДОХА СТРАНАТА.НЕ Е ВЯРНО,ЧЕ ХОДЯТ ПО ПРИЕМИ И БАЛОВЕ ЗАЕДНО С ДЕПУТАТИТЕ НА "ЛЕВИЦАТА".НЕ Е ВЯРНО,ЧЕ ТАМ ВЕСЕЛО СИ ЧУРУЛИКАТ С ТЯХ.ТОВА НЕ Е ВЯРНО.ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ КАМЕРИ НЕ СА ГО ПОКАЗВАЛИ НИКОГА И ТОВА НИКАК,АМА НИКАК НЕ Е ВЯРНО.НЕ Е ВЯРНО ЧЕ НА ЖЪЛГАРИЯ СЕ ПОДГОТВЯ НОВА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА КАТО 1997 ГОДИНА.НЕ Е ВЯРНО ЧЕ НЯКОИ ХОРА щЕ СИ НАПЪЛНЯТ ГУШКИТЕ КАТО ТОГАВА,А НАС ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ ОГРАБЯТ.НЕ Е ВЯРНО ЧЕ СА ЧЕРВЕНИ,НО И СИНИ ПОЛИТИЦИ.ТОВА АБСОЛюТНО НЕ Е ВЯРНО.НЕ Е ВЯРНО ЧЕ БЕСЕПАРИ ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИ.НЕ Е ВЯРНО,ЧЕ СЕДЕСАРИТЕ КРАДАТ.ТЕ ПОЧТЕНО НАТРУПАХА БОГАТСТВАТА СИ.САМО С ЧЕСТЕН ТРУД И ПОТ НА ЧЕЛОТО.
цитирай
5. libertybell - # 4
10.04.2008 11:35
Ако това, което пишеш е това, което мислиш, съчувствам ти!

"Както един човек е глупав, така може да е и червенокос; принадлежността към групата на глупаците е като кръвната група. Глупакът се ражда глупак по силата на провидението."
цитирай
6. dagma - @libertybell
10.04.2008 15:38
хубаво си го написала, но надценяваш възможностите му.
@анонимен 4 - само с главни букви не става, трябва и акъл.
цитирай
7. анонимен - НЕ СТАВА САМО С АКЪЛ. ТРЯБВА И ДАЛ...
10.04.2008 15:51
НЕ СТАВА САМО С АКЪЛ.ТРЯБВА И ДАЛАВЕРА.НАЛИ НОМЕР 6.?
цитирай
8. libertybell - # 7
10.04.2008 23:56
Ако се интересуваш от далавери, питай позитан-ци, доган-ци и ндсв-ейци ...
цитирай
9. bizcocho - kogato denqt "ne e moi&quo...
11.04.2008 01:33
kogato denqt "ne e moi"imam navika da si povtarqm "ne e vqrno.ne moje da e vqrno. vsi4ko tova ne mi se slu4va" i...prosto ostavqm ostanaloto za drugiq den,za6toto toi sas sigurnost 6te e drug,no kak da se priloji moq metod v napisanoto ot Vas?!Ne e vazmojno,a i pri men e den,a tova za koeto pi6ete ve4e po4ti e bezkrainost...:(-za sajalenie!
цитирай
10. анонимен - ЩЕ ПИТАМ КОСТОВЦИ И ЮРУКОВЦИ. ВС...
11.04.2008 09:37
ЩЕ ПИТАМ КОСТОВЦИ И ЮРУКОВЦИ.ВСИЧКИТЕ ЩЕ ПИТАМ.НЕ Е ВЯРНО,ЧЕ ИМАТ ДАЛАВЕРИ.ЕПА НЕ Е ВЯРНО!НАЛИ И ЗА ТОВА КАЗВАМ?
цитирай
11. libertybell - # 10
11.04.2008 23:23
Хахах, стигна и до крайната цел - Костов! Споменаването на Юруков е само за "благозвучие", нали ?
Как мислиш, ако Костов беше направил и 1/100 от това за което го "обвиняват" дали нямаше вече да е в затвора? ДСБ има 16 места в НС и по никакъв начин не би могла да попречи на свалянето на имунитета му. Защо не го осъдят, ако има за какво?
Използвай главата си по предназначение, а не само като завършек на тялото!

цитирай
12. анонимен - СЪД ЗА КОСТОВ ЩЕ ГО НАПРАВИ ГЕРОЙ. ЩЕ ...
12.04.2008 21:14
СЪД ЗА КОСТОВ ЩЕ ГО НАПРАВИ ГЕРОЙ.ЩЕ МУ ВДИГНЕ РЕЙТИНГА."НЕВИНЕН И РЕПРЕСИРАН" ОТ ВЛАСТИТЕ. И ТАКА ВСЕКИ ЗНАЕ ГРЕХОВЕТЕ МУ. ЮРУКОВ Е МЛАД,ЕНЕРГИЧЕН ПАРТИЕН ЛИДЕР. ЗАПОЧВА НА ЧИСТО И НЯМА ВИНА ЗА МИНАЛИ СЪБИТИЯ.ТОЙ Е УМЕРЕН ПОЛИТИК,КОЙТО ЩЕ ОБЕДИНИ ДЕМОКРАТИТЕ.АКО КОСТОВ НЕ МУ ПОПРЕЧИ
цитирай
13. libertybell - Wow! Нов "аргумент"...
12.04.2008 22:25
Значи Костов е престъпник, защото "така"; а няма да го съдим, за да не му повишим рейтинга ???
Боже, колко мъка има на този свят!
Колко ли ти е IQ, за да кълвеш на подобни тъпизми, че и да ги разпространяваш !?
Колкото до Юруков (млад и бодър глупак), съм сигурна, че не може да обедини и роднините си по сватовска линия и не защото някой му пречи :)
Големите букви не дават допълнителна тежест на думите ти, а и за net-етикет не си ли чувал?
Ако следващото ти мнение (ако има такова) е пак с големи букви, ще го изтрия!
цитирай
14. анонимен - И още
13.04.2008 11:37
IQ-то е 124.Както виждаш съм високоинтелигентен. Критично приемам всяка информация в медиите. Имам аналитично мислене.Хм ще видим за Костов и Юруков.Може Юруков да стане премиер на нови избори,а Костов ...шеф на канцеларията му.Или говорител на новото правителство,хаха.Писах с големи букви за да влиза по-лесно в главите на четящите.За по-добро асимилиране на текста.
цитирай
15. libertybell - Радвам се за теб :)
13.04.2008 16:05
Бъди здрав и все така аналитичен, хахах !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: libertybell
Категория: Политика
Прочетен: 786092
Постинги: 176
Коментари: 1345
Гласове: 15485