Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2013 11:20 - Какво се случва и защо - възможен отговор
Автор: libertybell Категория: Политика   
Прочетен: 1517 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 17.11.2013 11:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
АНАЛИЗЪТ на Алекс Алексиев е ИНФОРМАТИВЕН, и си струва да бъде прочетен ВНИМАТЕЛНО - с отворен УМ и без ПРЕДУБЕЖДЕНИЕ....

"Нелегалните емигранти, представяни за бежанци не могат да стигнат до България без знанието на турското разузнаване. Има няколко особености на тези хора, което ме кара да се съмнявам в истинската им мисия.

Първо, почти всички от тях са сунити. Не знам да има между тях бягащи християни, алуити, друзи или пък кюрди.

Второ, много от пристигащите са жени с деца, но без мъже. Въпросът е - къде са мъжете – за нас отговорът е много важен. Ако се окаже, че мъжете им са джихадисти и се бият сега в Сирия, какво ще стане, ако дадем статут и легализираме  у нас престоя на семействата им, когато джихадистите се върнат? Това е огромен проблем. Жените, които съм виждал почти всичките са с хиджаби, с тази типична забрадка, която покрива цялата коса. Тя е характерна за жени, които са под влиянието на радикалния ислям. Това е знак, че са готови да се подчинят на ислямистите. В Сирия много жени не носят хиджаб, а идващи на такива у нас говори, че може да са от ислямистки фамилии, а това е важно да се знае.

За да се убедите, в това, което говоря идете около джамията в центъра на София и ще видите, че е пълно с чернокожи бежанци. В Сирия не живеят чернокожи,  и ако се дава статут на такива съмнителни лица е опасно. Ако сега в Сирия има чернокожи, то те са джихадисти. Именно Турция разреши на такива елементи  да преминат от над 30 държави през нейна територия. Трябва да сме много внимателни с тези хора и самият факт, че са ги пуснали да дойдат до самата столица на България е много рисков и опасен. Може би граничи и с национална провокация. Това е грешка на правителството на Орешарски, показват, че все едно няма държава."

АНАЛИЗЪТ ТУК
.....




Тагове:   нато,   бежанци,   Турция,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: libertybell
Категория: Политика
Прочетен: 786462
Постинги: 176
Коментари: 1345
Гласове: 15485