Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2007 15:59 - "Гражданска" активност ?
Автор: libertybell Категория: Политика   
Прочетен: 830 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 01.07.2009 21:41


От няколко дни чета в медиите за Гражданско сдружение "Видовден". Не знам кои са учредителите му, но по организираните от тях "мероприятия" ми приличат на активисти от Първична  партийна организация (БКП), снишени по партийна повеля   като "Клуб по интереси" за известно време, а сега маскирани като "гражданско сдружение/инициатива". 

Та това "гражданско сдружение" плаща за социологическо проучване на "Алфа Рисърч", което приключва с напълно "предвидими" резултати:

1. Иван Костов е най-големият лъжец !?
2. "Милото" Гоце лъже най-малко !?
3. Бате Бойко е най-честният политик !?

Внимание: БСП е най-лъжливата партия! Не че това е "новина", но дава "основание" за зловонни медийни изцепки, в които името на Костов се залепва " удобно" до БСП. Тъпа манипулация, но такава е "фокус групата"...

Същото това нещо "Видовден" организира поставянето и (30 минути по-късно) събарянето на "Паметник на лъжите на партии и политици за времето на прехода" в градинката пред Кристал. 
Сред инициаторите "блестят" имената на Янчо Таков и М.Михнева!?  А по-късно в "Ла Страда" организаторите награждават Гиньо Ганев с наградата "Видко" - най-заслужил политик от 1989 г. досега???

Помните ли колонката във в-к "Дума" (от времето на Ст.Продев) с наглото заглавие "Ние пак сме тук..."?  Да, и сега са тук! В  същност не са си и тръгвали, само се бяха снишили за кратко. Но и тогава неуморно създаваха отровни двойници на всяка автентична гражданска инициатива, сдружение или партия. 

С постоянството на "китайска капка" продължават все така да тровят общественият климат и морал до пълното умопомрачение на овчедушния електорат. 

За да управляват бъдещето ни, трябва да заличат спомена за миналото. Като гледам резултатите от това и всевъзможни други сондажи на общественото мнение се опасявам, че са успели в голяма степен. 

Няма да се отървем от червената номенклатурна напаст, ако сами не си помогнем. Нали никой не си мисли, че ще си тръгнат доброволно от властта ?




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - НОВИТЕ МАНИПУЛАТОРИ И КАРИЕРИСТИ
26.08.2008 21:16
ПОЛУЧАВАТ ПАРИ И КОЛИ ПО НЯКАКВА ПРОГРАМА,ХАРЧАТ ГИ ЗА ПАРТИТА И ЗАПЛАТИ СИГУРНО ПОД ФОРМАТА НА ХОНОРАРИ,ХОДЯТ СИ НАСАМ-НАТАМ ПРАВЯТ СИ РЕКЛАМА ЗА ДА ЗАВЛАДЕЯТ МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО,ЗА КОЕТО ДАВАТ ЛУДИ ПАРИ ,СЪЗДАВАТ ВРЪЗКИ И КОНТАКТИ С КМЕТОВЕ,ИЗДИГАТ СЕ!кОГАТО ИМ ПОВЯРВАТ,ЧЕ СА ФАКТОР ЩЕ СЕ ИЗДИГНАТ ОЩЕ-ПО-ВИСОКО.сМЕШНО И МНОГО,МНОГО ЖАЛКО!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: libertybell
Категория: Политика
Прочетен: 786388
Постинги: 176
Коментари: 1345
Гласове: 15485